Her kan du læse mere om vores priser

Neurofeedback giver et større overskud i den travle periode

Neurofeedback kan være et rigtig godt instrument som forebyggende indsats, hvor man ved man kommer til at stå overfor en stor, længerevarende arbejdsbelastning. Har man tidligere mærket at tilsvarende arbejdsbelastning har kostet energi og påvirket søvn, humør og overblik, er det en god ide at forebygge fremfor bare ”bide tænderne sammen”. Gentagne arbejdsbelastninger har en stor risiko for at påvirke søvn, humør, koncentration og oversigtevene uden at det nødvendigvis bare kommer tilbage når der er ro igen.


Med alderen ved man hjernemæssigt, at belastningsperioder tager længere tid at forvinde og man lider hurtigere overlast end tidligere i livet. Forebyggende Neurofeedback gør at man står belastningsperioden bedre igennem og reaktionerne på belastningen er mindre og aftager hurtigere efterfølgende.


Et kort forløb er typisk 10 træninger over 5-6 uger og kan kombineres med hjemmetræningsudstyr, således at der kun er tale om 1 træning om ugen på Neurofeedback-klinikken.

Forebyggende træning

Opnå en større robusthed – øget koncentration, bedre hukommelse og oversigtsevne

Priseksempel: Forebyggende indsats - årligt 10 timers forløb over 5-6 uger, inklusiv qEEG, fra kr. 12500 ekskl. moms.

Overbelastning har ikke altid rod i arbejdspladsen

Familielivet kan, især ved syge børn, afføde en betydelig belastning som også påvirker arbejdsindsatsen. Det er ikke usædvanligt at vi behandler forældre samtidig med børnene behandles f.eks. ved autisme eller ADHD, ADD. Fysisk sygdom slider ligeledes på psyken, og den træthed der kan opleves efter fysisk sygdom påvirker hjernens kapacitet og overskud i udpræget grad. Derfor kan vejen frem efter længerevarende sygemeldinger være et specifikt tilrettelagt Neurofeedbackforløb, der afbryder tidligere tiders gentagne sygemeldinger, hvor medarbejdere ikke rigtig er på plads, selvom de har været arbejdsfrie i flere perioder og været igennem psykologsamtaleforløb. Der er ligeledes evidens for i flere studier at effekten af et Neurofeedbackforløb er langvarigt. Et hold af tyske og hollandske universiteter fandt i 2018 på grundlag af over 250 deltagere i et randomiseret studie, at Neurofeedback har en langvarig effekt.


(Kilde: Sustained effects of Neurofeedback in ADHD: a systematic review and meta‑analysis)

Sygemeldt "genoptræning"

Især effektivt ved stress, udmattelse, depression, koncentrations- og hukommelsesvanskeligheder

Priseksempel: Genoptræning af 20-30 timers forløb over 10-15 uger, inklusiv qEEG, fra kr. 22500 ekskl. moms.

Ring eller skriv...

-vi tager meget gerne en uforpligtende snak med jer