Mød menneskene bag EEGtraining Business

Danmarks mest erfarne hold af neurofeedbacktrænere

Vi har mere en 10 års erfaring med neurofeedback og deltager i forskningsprojekter med Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

EEGTRAINING lægger vægt på en stærk uddannelse, der indeholder omfattende viden om hjernen, håndtering af specifikt udstyr og en dybde i forståelse og brug af neurofeedbackmetoder. Vi er internationalt funderet og deltager i udvikling af uddannelse og internationalt udviklingsarbejde sammen med europæiske læger, psykologer og andre samarbejdspartnere. Vi har derudover i gennem årene arbejdet på at få neurofeedback ind i dansk forskning og deltager i øjeblikket i 3 forskningsprojekter som er startet af EEGTRAINING sammen med Foreningen Stronger-Brains Science & Education og udføres sammen Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

Fredericia, Treldevej 128, 7000 Fredericia

Rikke Hilman

Lærer og neurofeedbacktræner

25 års erfaring som lærer i engelsk, dansk og specialundervisning. Oversætter af faglitteratur indenfor neurofeedback. Gennemgået årelang uddannelse i neurofeedback, mere end 10.000 timers træningserfaring og håndterer flere forskellige neurofeedbacksystemer. Derudover supervisor ved EEG hjemmetræning.

Aalborg, Vindfløjen 38, 9380 Vestbjerg

Dorthe Hostrup

Neurofeedbacktræner

Med mere end 10.000 træningstimer bag sig, med speciale i meget udsatte unge mennesker og neurofeedback. Under uddannelse til NLP-psykoterapeut. Derudover supervisor for opholdssteder ved indførsel af neurofeedback samt supervisor for EEG hjemmetræning.

Sorø, Østergade 4, 4180 Sorø

Dorthe Haarbo

Sygeplejerske og neurofeedbacktræner

Kognitiv samtaleterapeut, mindfullnessinstruktør og under uddannelse til psykoterapeut. Mangeårig erfaring med mennesker i krise i eller efter svære sygdomssituationer og sygdomskriser, hvor livet ændres radikalt. Herunder både børn som voksne. Kombination af neurofeedback og livskriser er unik og kan være det element, der gør livskrisen overkommelig uanset om der er tale om børn eller voksne.

København, Buddingevej 306, 2860 Søborg

Emil Aagaard

Neurofeedbacktræner og tidligere professionel gamer i verdensklasse

Udøvende neurofeedbacktræner med speciale i peak performance af elitepsortsudøvere og gamere. Derudover tilrettelægger Emil forløb ved eksamensangst og stressforløb, samt træner af børn med ADHD/ADD. Under uddannelse til specialist i neurofeedback og qEEG/brainmap.

Ring eller skriv...

-vi tager meget gerne en uforpligtende snak med jer